slipning &
håltagning

slipning – håltagning – sågning

Håltagning

Vi utför all typ av håltagning som förekommer inom branschen.

Håltagning eller betongborrning genom Kärnborrning, är ett väldigt brett begrepp och innefattar många med tillämpningar. Vanligt är att vi borrar för installationer vid ny- eller ombyggnationer, till exempel för ventilation och VVS. Vi utför alla typer av håltagning i de flesta material, såsom betong, tegel och granit. Vi använder oss av moderna maskiner för att håltagningen ska ske så smidigt och effektivt som möjligt.

Slipning

Vi har utrustning för att kunna utföra slipning av betonggolv, golvfärg, spackel och betongfräsning.

Vi fräser bort gamla golv, gammalt lim och gammal färg för att förbereda för exempelvis flytspacklingar. Vi utför även håltagning, betongsågning, kärnborrning och diamanthåltagning i de flesta byggnadsmaterial, helt efter era behov och önskemål.

Betongslipning innebär att man med hjälp av diamantsegment bearbetar en betongyta. Detta kan man göra för att man vill avverka betong, ta bort skador ifrån gjutning eller för att man ämnar att t.ex. måla eller polera sitt betonggolv.

Processen går ut på att slipa ned betongen med stegvis finare segment till en mycket jämn yta kvarstår, som sedan poleras upp till önskad finish.

Metoden tillåter både matt finish och helt spegelblanka ytor. Eftersom man inte tillför något i processen, förutom ett miljövänligt härdningsmedel samt att golvet blir ytterst hållbart och lättskött är betongslipning och betongpolering ett mycket miljövänligt alternativ. Livslängden på ett polerat betonggolv i förhållande till alternativa golvlösningar, likt färg och Epoxi, är påtagligt mycket längre.

Slipning betong

sågning

Betongsågning - Golvsågning

Sågning utför vi i de flesta material, däribland betong, tegel och granit. Vi sågar i både väggar och golv samt utför spårsågning.

Handhållna betongsågar används främst som komplement till de betydligt kraftfullare och säkrare rälsgående väggsågarna.

Användningsområdena är många. Ofta vid ombyggnationer för nya öppningar för dörrar och fönster eller för större installationer. Golvsågning är också vanligt förekommande. Anledningarna är ofta för nya rördragningar vid ombyggnationer eller för nya trappöppningar och schakt.

Kontakta oss idag!

Ni kan alltid nå oss på telefoneller E-post.
Om vi inte svarar när ni ringer,
återkopplar vi så fort vi kan.

Begär Offert

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy