SÄKER
ANSVARSFULL

Rivning

TREFABYGG AB

Trefabygg är det självklara valet för alla som söker en pålitlig och professionell partner för rivningsuppdrag. Vi har lång erfarenhet inom branschen och utför alla typer av rivningar, stora som små, komplicerade som enkla. Vårt fokus ligger alltid på att utföra uppdrag med högsta möjliga säkerhet och ansvar.

När vi har utfört en rivning, så forslar vi bort avfallet. Vi har lång erfarenhet av avfallshantering och kan bedöma materialets värde. Allt farligt avfall omhändertas enligt gällande regelverk och föreskrifter. Vi grovstädar givetvis efter varje rivning som vi utför. Allt miljöfarligt avfall deponeras enligt korrekt praxis. Vi dokumenterar arbetet av varje rivning från början till slut.

Med vår långa erfarenhet, utbildade och kompetenta medarbetare samt vår moderna maskinpark, så tar vi oss an alla typer av rivningar. Från stora rivningar av lägenhetskomplex, till mindre demoleringar av hus. Vi ser till att allt material återvinns och återanvänds i så hög utsträckning som möjligt.

Vi har alla de certifikat och tillstånd som krävs för att miljöfarliga ämnen som PCB och asbest ska kunna hanteras på ett säkert sätt. För oss är varje kund unik och vi gör allt för att uppfylla kundens önskemål. Givetvis utan att tumma på säkerheten. Vi arbetar med en nollvision för att förebygga att skador sker under våra projekt. Tryggt och säkert för er och oss.

Trefabygg AB är det självklara valet när det gäller säker och ansvarsfull rivning. Vi har en stark och modern maskinpark som gör att vi klarar även de svåraste uppdragen inom rivning. Vi har kunder från företag, organisationer och kommuner och utför uppdrag i alla storlekar. Vi vet att våra kunder uppskattar oss – och ofta återkommer till oss, för vårt säkerhetstänk.

En komplett tjänst

säker rivning

Vi utför även komplicerade rivningar i trånga innerstadsmiljöer där det ställs extra höga krav på att rivningen är tyst och dammfri. Likaså att säkerheten för tredje man och egen personal garanteras samt att arbetsplatser i omgivningen störs minimalt. Vi åtar oss alla typer av rivningsuppdrag, alltid med omtanke för miljö, byggnadsvärden och arbetsförhållanden. Vi utför rivningsarbeten åt företag, organisationer och kommuner och utför uppdrag i alla storlekar. Vår starka och moderna maskinpark gör att vi klarar även de svåraste uppdragen inom rivning. Vi har alla de certifikat och tillstånd som krävs för att miljöfarliga ämnen som PCB och asbest ska kunna hanteras på ett säkert sätt.

Avfallshantering

Ansvarsfull rivning

När vi har utfört en rivning, så forslar vi bort avfallet. Vi har en lång erfarenhet av avfallshantering och kan bedöma materialets värde. Allt farligt avfall omhändertas enligt gällande regelverk och föreskrifter.

Vi grovstädar givetvis efter varje rivning som vi utför. Allt miljöfarligt avfall deponeras enligt korrekt praxis. Vi dokumenterar arbetet av varje rivning från början till slut. Vi vet att våra kunder uppskattar oss – och ofta återkommer till oss, för vårt säkerhetstänk, punktlighet och effektivitet.

För framtiden

Kompetenta medarbetare

Med vår långa erfarenhet, utbildade och kompetenta medarbetare samt vår moderna maskinpark, så tar vi oss an alla typer av rivningar. Från stora rivningar av lägenhetskomplex till mindre demoleringar av hus. Vi ser till att allt material återvinns och återanvänds i så hög utsträckning som möjligt.

För oss är varje kund unik och vi gör allt för att uppfylla kundens önskemål. Givetvis utan att tumma på säkerheten. Vi utför alla typer av rivningsentreprenader. Rivningen kan vara allt från enklare lättrivning till komplicerade totalrivningar på höga höjder.

Trefabygg AB arbetar med en nollvision för att förebygga att skador sker under våra projekt. Tryggt och säkert för er och oss.

Kontakta oss idag!

Ni kan alltid nå oss på telefoneller E-post.
Om vi inte svarar när ni ringer,
återkopplar vi så fort vi kan.

Begär Offert

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy