Om oss

TREFABYGG AB

TREFABYGG AB

Ett Expertföretag inom Bygg, Anläggning och Rivning

 

TrefaBygg, Anläggning och Rivning är ett företag med bred erfarenhet som grundades år 2020. Vi har en gedigen bakgrund inom byggbranschen och har arbetat med bygg, rivning, sanering, fastigheter, fiber, takarbeten, anläggning och plattsättning inom både företags- och byggsektorn.

Skräddarsydda Lösningar för Våra Kunder

Vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders unika behov, genom att erbjuda skräddarsydda lösningar. Hos oss är kundens trygghet och nöjdhet vår högsta prioritet. Vi vill att du ska känna dig säker genom hela processen, från idé till färdigt projekt. Vi erbjuder kompetens och hög servicenivå i alla våra projekt.

Flera Platser att Erbjuda

Vårt företag är baserat i Helsingborg och Malmö, men vi har också genomfört projekt i flera andra städer runt om i Skåne, inklusive Göteborg och Halmstad.

Trefa Bygg, Anläggning och Rivning – Ditt Förstahandsval för Byggbehov

Vare sig det gäller bygg, anläggning eller rivning, är vi här för att hjälpa dig. Trefa Bygg, Anläggning och Rivning är ditt förstahandsval när det kommer till att uppfylla dina behov och önskemål på ett professionellt sätt. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert.

Trefa Bygg
Trefa Bygg

TREFABYGG AB

 

TrefaBygg AB är ett företag med bred erfarenhet som grundades år 2020. Vårt team består av erfarna yrkesmän inom bygg- och anläggningsbranschen som är passionerade att leverera högkvalitativa resultat. Vi använder bara de bästa materialen och verktygen för att säkerställa att ditt projekt blir en succé. Oavsett om det gäller ett mindre eller större projekt, kan du lita på oss för att leverera utmärkta resultat inom tidsramen.

Högkvalitativa Byggtjänster

Vi på TrefaBygg, Anläggning och Rivning är stolta över att erbjuda högkvalitativa byggtjänster till våra kunder. Vårt team arbetar med allt från nybyggnation till renovering av befintliga byggnader. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av fastigheter, inklusive bostäder, kommersiella fastigheter och offentliga byggnader.

Anläggning och Rivning

Förutom byggprojekt har vi också erfarenhet av anläggning och rivningstjänster. Vårt team har utfört olika typer av anläggningsarbeten, inklusive markarbeten, trädgårdsdesign, asfaltering och plattsättning. Vi erbjuder också professionell rivning av befintliga byggnader och strukturer.

Slutsats

Vid TrefaBygg, Anläggning och Rivning är vi engagerade i att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi är stolta över att ha skapat en lång rad av nöjda kunder genom att leverera högkvalitativa resultat och enastående kundservice. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa byggprojekt.

BYGG FÖR FRAMTIDEN

Vi står inför ett långsiktigt tänkande och har som motto att vi vill bidra till en hållbar framtid.

Vi ställs hela tiden inför nya utmaningar och för att klara av dem och uppnå högt ställda mål, är motiverade medarbetare naturligtvis en förutsättning. TrefaBygg AB besitter en ledning med hög kompetens och skickliga yrkesarbetare. Det långsiktiga tänkande som genomsyrar vår verksamhet avspeglas också i vår ekonomiska stabilitet.

Vi arbetar ständigt med att förbättra, effektivisera och anpassa vår verksamhet för att bibehålla och vidareutveckla vår kompetens, kvalitetsnivå och konkurrenskraft, till nytta för våra kunder. När det gäller kvaliteten är vår policy och huvudmål att tillhandahålla kvalitetsprodukter och tjänster som är kostnadseffektiva.

Kontakta oss idag!

Ni kan alltid nå oss på telefoneller E-post.
Om vi inte svarar när ni ringer,
återkopplar vi så fort vi kan.

Begär Offert

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy