Sanering

TREFABYGG AB

Professionell sanering

Saneringstjänster är något som har blivit mer och mer efterfrågat, men är en tuff bransch som kräver mycket kunskap, erfarenhet men speciellt noggrannhet och referenser. Vi har sanerat byggnader och fastigheter som har haft både asbest och PCB.

Sanering av asbest är ett vanligt inslag i vårt arbete. Vid många tillfällen går rivningar hand i hand med asbestsaneringar. Vår möjlighet att erbjuda en saneringstjänst är ett led i vår satsning på bred front. Vi på Trefabygg AB utför alla typer av asbestsanering. Eternit, kakelfix, mattlim och rörisolering är några exempel.

Vi erbjuder dig som kund en fantastisk arbetsupplevelse där vi tar hand om allt. Från inventeringen till anmälan hos arbetsmiljöverket och till färdigt sanerat. Allt efter de behov ni efterfrågar.

SKADESANERING

TrefaBygg AB har lång erfarenhet av att hjälpa främst företag, men också försäkringsbolag och privatpersoner med skadesanering och den efterföljande renoveringen på ett effektivt och professionellt sätt. Vi anländer till platsen för skadan så snabbt som möjligt, så att vi kan förhindra ytterligare följdskador. När vi har sanerat färdigt återuppbygger vi platsen och renoverar så att skadan inte längre märks.

Trefa Bygg Skadesanering och Sanering

Kontakta oss idag!

Ni kan alltid nå oss på telefoneller E-post.
Om vi inte svarar när ni ringer,
återkopplar vi så fort vi kan.

Begär Offert

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy