servicearbete

Servicearbeten, Byggstäd, Underhåll och Reparation i Skåne och längs Västkusten

Komplett fastighetsservice

Servicearbeten är viktiga för att upprätthålla fastigheter och säkerställa en trygg och bekväm miljö för de boende. TrefaBygg AB är ett företag med bred kompetens inom förekommande servicearbeten, såsom byggserviceuppdrag och fastighetsservice. Vårt företag utför allt från små servicearbeten till mer omfattande serviceåtaganden och tar emot uppdrag från både stora fastighetsbolag och mindre bostadsrättsföreningar.

När olyckor inträffar, såsom brand- eller vattenskador, är det viktigt att snabbt få hjälp. Genom att ha ett etablerat serviceavtal med oss, möjliggör vi snabb hjälp och skapar trygghet för dig och fastigheten. Vi har kapaciteten att ta på oss riktigt stora uppdrag där vi håller en hög servicenivå och kvalitet. Detta gör oss till en trygg och långsiktig servicepartner för er.

Byggstädning

Vi kan ta hand om all typ av städning efter byggprojekt, såsom borttagning av byggdamm och restmaterial. Vår högkvalitativa utrustning och erfarna team säkerställer att alla ytor rengörs grundligt och professionellt.

Underhåll av fastigheter

Vi erbjuder underhåll av fastigheter för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att fastigheten upprätthåller en hög standard. Våra tjänster inkluderar allt från mindre reparationer till regelbundet underhåll.

Reparation

Vårt erfarna team kan hantera alla typer av fastighetsreparationer med noggrannhet och effektivitet. Vi arbetar snabbt och professionellt för att lösa alla problem.

Vi tar hand om alla de serviceåtaganden som era fastigheter behöver, från tjänster som förlänger byggnadens livslängd och sänker driftskostnaderna till att skapa en bra kontorsmiljö. Med vår långa erfarenhet inom de flesta typer av fastigheter, utformar vi lösningar efter era specifika behov. TrefaBygg AB är en tillförlitlig servicepartner med en bred kompetens inom förekommande servicearbeten.

TrefaBygg AB är redo att hjälpa dig med dina fastighetsbehov. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina krav och vi är redo att hjälpa till när som helst. Låt oss ta hand om dina fastighetsbehov så kan du fokusera på att driva ditt företag.

Kontakta oss idag!

Ni kan alltid nå oss på telefoneller E-post.
Om vi inte svarar när ni ringer,
återkopplar vi så fort vi kan.

Begär Offert

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy